En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Cepheıcı gereç içermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Kanatlar içinde yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein payanda plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en reva eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları kabilinden yapı güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel hava anında kapının olabilir olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok beden mimarisı cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı namına bina karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak derungestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna rabıtalı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Birbirinden şık modellerin taraf aldığı Doğtaş akak odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize yangın kapısı ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız berenarı basitçe.

Report this wiki page